7/24 Bizi Arayabilirsiniz :)
Evden Eve Taşıma
Ayvalık / Balıkesir
Doğru iş anlayışımızla, Sahil Edremit evden eve taşımacılık olarak müşterilerimize Avrupa standartlarına uygun hizmet vermekteyiz.   Eşya ambalajlama öncelikle sıfır malzeme kulalı mı stres film havalı kağıt, havalı pırpıt naylon, koli, bant, ve gibi malzemelerin sıfır olup bir kereye mahsus Kulalı mı her iş bitiminde Araçlara aynı şekilde yeni malzeme talebi edilmesi kolileme’de aynı şekilde tüm kırılacak cam bardak tabak, porselen takımı vb gibi değerli eşyalarınızın havalı naylonlara ambalajlatıp herhangi zarar görmeyecek şekilde kolilere yerleştirilip taşımaya hazır hale getirilir.

Edremit Evden Eve Nakliyat

En büyük sorunlardan biri de marangozların iyi olmaması marangoz konusunda oldukça deneyimliyiz.
Firmamızı arayan insanların en büyük şikayetleri daha önce çalıştıkları elemanların özensiz ve güler yüzlü davranmaması artık bu tarz hizmete son! Sahil evden eve taşımacılık firmasının müşteri odaklı çalışan personelleri ile güler yüzle taşınabilirsiniz.

Sahil Evden Eve Taşımacılık Balıkesir Ayvalık ilçesinde siz değerli müşterilerimize hizmet vermektedir.

Alo Evden Eve 0535 552 3351

© 2018 Sahil Evden Eve Taşımacılık Tüm Hakları Saklıdır.
web tasarım, Ayvalık web tasarım, Burhaniye Web Tasarım